Arcadia Schoonmaak sponsorsponsorkliks

Ja, ik word vrijwilliger van Saturna!

logo

  • Laatste nieuws

Sinterklaas 24-11-2018

Voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het sinterklaasfeest:Wat leuk dat je zaterdag naar het sinterklaasfeest komt!Om 13.45 uur gaat de gymzaal ...
Lees verder

Disco 24-11-2018

Voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de disco:Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de Flower Power Party van Saturna!Om 19.00 uur gaat d...
Lees verder

Landelijke teamwedstrijden 3 en 4 november 2018

Op 3 en 4 november vonden de landelijke kwalificaties voor de teamwedstrijden turnen voor dames en heren plaats in de Meent. Ruim 100 vrijwilligers he...
Lees verder

Kwalificatie NK teams Turnen Dames en Heren, 3 en 4 november 2018

In Doha wordt op dit moment het WK turnen georganiseerd. Ons Nederlandse mannenteam heeft als 7e de landenfinale bereikt, ons Nederlandse damesteam gr...
Lees verder

Beweegplein 14 oktober 2018

  Op 14 oktober organiseerde Saturna het Beweegplein voor kinderen van 2 t/m 16 jaar oud. Of je al nu al lid was of een kijkje wilde neme...
Lees verder

Grote Clubactie

De Grote Clubactie is weer gestart. Ook dit jaar doet Saturna hieraan mee! 

Met de opbrengst van deze actie worden materialen aangeschaft en diverse activiteiten georganiseerd voor de verschillende groepen.  

Hoe werkt het?  
Loten verkopen: iedereen kan het! De spelregels op een rijtje: 

Wanneer begint de verkoop? 

De loten verkoop van de Grote Clubactie 2018 begint op zaterdag 15 september a.s. Eerder mogen er geen loten worden verkocht. 

 

Hoeveel kost een lot? 

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,-. Daarvan gaat € 2,40 naar Saturna en €0.25 naar jezelf. (De feitelijke betaling loopt per machtiging. Je hoeft dus geen geld aan te nemen!) 

 

Hoe verkoop ik zoveel mogelijk loten? 

Zorg er voor dat je op 15 september a.s. meteen met verkopen begint. Belangrijk: noteer alle gegevens van de mensen die bij jou loten kopen goed op de intekenlijsten! Als je boekje vol is en je wilt nog meer loten verkopen, mag je bij de trainer een nieuw boekje halen. 

 

Hoe kunnen mensen betalen? 

Saturna heeft ervoor gekozen om te verkopen per eenmalige machtiging. Mensen die loten kopen hoeven alleen een bon compleet (!) in te vullen (met het bankrekeningnummer en - heel belangrijk - hun handtekening) zodat het geld van hun rekening kan worden afgeschreven. Het voordeel is dat jullie slechts één keer langs de deur hoeven te gaan en niet met geld over straat hoeven te lopen.  Omdat onze vereniging de loten verkoopt via eenmalige machtiging hoef je geen loten te bezorgen. In plaats van een papieren lot krijgt de koper een bankafschrift met het lotnummer erop.

 

Wat doe ik met het intekenboekje? 

Als je klaar bent met verkopen lever je de intekenboekjes meteen in bij jouw trainer. Dit moeten jullie uiterlijk in de week van 08 tot en met 14 oktober 2018 gedaan hebben! Als je je boekje eerder klaar hebt mag je hem meteen aan je trainster of trainer geven. 

 

Wat kunnen mensen winnen en wanneer is de trekking? 

Net als vorig jaar heeft de Grote Clubactie weer fantastische prijzen weg te geven. De hoofdprijs is maar liefst € 100.000-.  De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 8 december 2018.

 

Wat kunnen jullie winnen? 

Op het intekenboekje zit een sticker. Deze sticker moet je helemaal invullen en het gehele boekje lever je in bij de trainer. Van ieder lot dat je verkoopt mag je ook dit jaar weer € 0,25 zelf houden, dus hoe meer je verkoopt hoe meer je verdiend!

Daarnaast kunnen de vijf beste lotenverkopers van de selectie en de recreatie een tegoedbon van € 10,00 tot € 50,00 van Decathlon verdienen! 

En het lesuur met gemiddeld de meest verkochte loten mag een uur komen turnen in de turnhal in De Meent! 

 

Ik hoop dat jullie weer net zoveel loten zullen verkopen als voorgaande jaren en wens jullie heel veel succes! Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact met mij opnemen op telefoonnummer 06 46090733

 

Miquel Schumacher, coördinator Grote Clubactie 2018,

Saturna 2012 | ontwerp: inSet Limmen | technische realisatie: WebSeven | Privacy verklaring | LOG IN